Duyurular:
Register or Login
WwW.CharBurada.CoM
satılıktır...İrtibat:oTToMaN

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ocak 09, 2009, 05:57:07 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Her Online Oyunda Paralı Eşyaları($ ytl vb) Beleş al  (Okunma Sayısı 266 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1cefrog
Acemi Oyuncu
*

rep: 1

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Mart 23, 2008, 12:11:30 ÖS »

İnternetten Hiç bir şey yapmayarak para kazan(Fake&Scam değil)

öncelikle selam arkadaslar.. internetin nimetlerini kullanarak para kazanmak ister misiniz.. tek yapmaniz gereken verecegim talimatlari izledikten sonra günde yaklasik 10 dakikanizi ayirarak dedigim adimlari yapmaköncelikle bux.to isimli siteden bahsetmek istiyorum.. bu site belirli reklamlara tikladiimiz ve bu reklamlardan para kazandigimiz bir site.. (virus,trojan yoktur)sitede tiklanan reklam basina 0.01$ kazanilir.. günde 10 dakka ayirip 10 reklam tiklarsaniz 0.1$ .. ama bitmedi eger 10 tane referraliniz(davet ettiginiz kimse) varsa onlarin kendilerine kazanmis olduklari miktar ayni zamanda size de geliyor. güzel yöntem.. 10 günde bu parayi kazanip v.i.p alabilirsiniz.. denemenizi kesinlikle öneririm.. ben bu yöntemle rapid premium aldim.. para ödememe gibi bi durum yok... simdi en bastan anlatmak istiyorum..ilk etap olarak bir adet alertpay hesabi olusturalim..
1)
Register or Login
2) sign up diyelim
3)gerekli bilgileri dolduralim.. (alertpay alirkenki mail adresiniz önemli unutmayi sasirmayin dikkat)
1)
Register or Login girerek register diyin.
2) gereken üye islemlerini yapin ..
3) "alertpay'' E-mail Address For Payments" kismina paypal mailinizi yazin artik para kazanmaya haziriz..
1) Girisi yapmisken surf ads e girelim oradaki belli linklere tiklayalim
2) Bu sayfadayken yukarda sayaç var bu sayacin sonuna kadar bu sitede durmamiz gerek .. bu sayac 30 sn fazla uzun degil..
3) Bu sayaç islerken sitede az da olsa gezin tiklayin içerikler yoksa sayacin bitmesi sonucu done (tamam) yazisinin yaninda kirmizi X oluyor.. bu olmadii gösteriyor..
4) Bazi reklamlarda sayaç çikmiyor nedenini bilmiyorum ama zaten bi günde kendiniz için 0.1 asmak yeterli..######Fakat bununda kolayını bulmuşlar.Autocliks diye birşey var sizin yerinize reklamlara tıklıyor.Kullanımı çok basit.
Register or Login veya
Register or Login
Referral olayi ve para alimi
1) My stats kisminda referral linkinizi görebilirsiniz.. bu linkle arkadaslarinizi davet ederek sistemin en çok para kazandiran yönünü kullanmis oluyorsunuz..
2) Yine my stats kisminda ne kdar paraniz oldugunu görebilirsiniz.. cashout diyerek paranizi paypal hesabiniza aktarim yapabilirsiniz yada siteniniz reklamini yapabilirsiniz..
a)Para alma kismi oldukça basit en az 10$ iniz oldugunda cashout diyerek paypal a aktarabilirsiniz
b)Reklam kismi da ayni sekilde basit islemekte en az 1.99$ ile sitenizi oradaki reklamlar arasina koyabilirsiniz..son olarak premium ve referral satin alma durumu
1)16$ a 15 adet referralsiz üyeyi referrali siz olacak sekilde ayarlayabilirsiniz..
2)Premium da yilda 60$ ödeyerek günde 20 reklam tiklama oluyor..Artik tamam...Paypaldaki paramiz ile ister v.i.p ister rapid premium istersek kredi kartimiza aktaririz... Kesinlikle fake (site scam degildir.. böyle de geçer) olmayan bu yöntemle daha neler yapilabilir aslinda.. Son olarak bu site referraller sayesinde para kazandirir.. ama yine de referral aldiginiz kimseyi de düsünerek günde 10 dakikanizi ayirin... internetin nimetleriyle hepberaber kazanalim...
You click 10 ads per day = $0.10»
20 referrals click 10 ads per day = $2.00»
Your daily earnings = $2.10»
Your weekly earnings = $14.70»
Your monthly earnings = $63.00
Yada ben forum forum dolaşamam diyorsanız Alttaki programı indiriyoruz.Programi actiniz ve Ok butonuna basarak Mail adresinizi girdiniz.Program acildi ve otomatik kendiliginden calisti. " Camouflage Active " su an ip adresiniz değiþiyor . Test etmek icin
Register or Login adresinden bakabilirsiniz.Programi deactive etmek için Sağ alt koseden programın icon una sag tıklayın ve Deactivate Anonymous Surfing butonuan tıkla*BeeP* edebilirsiniz.
Serial Number lar ! Steganos Internet Anonym v6.0.5
Serial: 090-254-023-063-182
Serial: 178-153-212-019-233
Serial: 156-143-245-156-067 :indir:http://download.com.com/3001-2144-10238729.html
İndirdik kurduk.Daha sonra yani ipmiz değiştikten sonra Bux.to sitesine giriyoruz.Yeni üyelik alıyoruz.Burası önemli Referral kısmına en başta aldığınız kendi bux.to kullanıcı adını yazıyoruz..Üye olduktan sonra Auto clikeri indirdik.Auto clikeri kopyalıyoruz.Yapıştır diyoruz.Fakat programın ismini( exe dosyası olan) değiştiriyouz.Mesala sonuna 1 ekliyoruz.Programa girip aldığınız username ve passawordu yazıyoruz.Ve Launch on Windows startup u işaretli kalsın.Her yeni bir üyelik aldığımızda işlemleri tekrarlıyoruz.10 üytelik açarsak günde 1$ 10günde 10$ bir ayda 30$ ben daha fazla yaparım diyorsanız orası size kalmış...
Yapamayan Msne eklesin 1cefrog@windowslive.com
Admin
Site Sahibi
Gerçek Oyuncu

rep: 36

The AdMin This Site....

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Mart 23, 2008, 12:20:31 ÖS »

süper bir paylaşım tebrik ediyorum...

oTToMaN
Site Sahibi
Gerçek Oyuncu

rep: 27

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 23, 2008, 11:34:30 ÖS »

Çok güzel bi payşm yapmışın +rep

Forumda Gezerken;

1- Burun Karıştırmak

2- Anneniz Yemeğe Çağırınca Birazdan Geliyorum Diyip Gitmemek

3- Yine mi Yavaş Hulen Bu Site Demek

4- Üye Profiline Girip Tüh ya Erkekmiş Demek

5- Konuyu Okumadan Yorum Yapmak

YASAKTIR! Biline...
Og_Loc
Süpper Moderator
Usta adayı

rep: -3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 27, 2008, 08:55:14 ÖS »

ellerine sağlık ama kerizlere bu olay Kahkaha
LİDER07
admin
Süpper Moderator
Gerçek Oyuncu

rep: -10

pansiyon_tasar@hotmail.com
« Yanıtla #4 : Mayıs 27, 2008, 07:11:03 ÖS »

süper bişiy tşk

Blackgod
Emeqçii
Administrator
Gerçek Oyuncu

rep: 0

oyun delisiiyiiiimmm :)

dj_tiesto_techno44@hotmail.com
« Yanıtla #5 : Temmuz 05, 2008, 05:40:34 ÖS »

ellerine sağlık ve tbrr

İstediğin yerde küfür et hakaret et ama bu formda asla!!!!
MeHMeT_Fb
Site Sahibi
Gerçek Oyuncu

rep: 24

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Aralık 12, 2008, 02:46:44 ÖS »

çok saol süper paylaşım +rep ...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
Link Değişimi Program Download Full Oyun ve Program Sitesi